Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.02.2023 18:17 - ГНЯВ! ЕС без Северна Македония!
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 315 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ГНЯВ! ЕС без Северна Македония!  

Александър Йорданов Александров

ГНЯВ! ЕС БЕЗ СЕВЕРНА МАКЕДОНИЯ!

Днешното скандално поведение на македонската гранична полиция на границата между България и Северна Македония, както и още по-отвратителното поведение на македонския политически елит и на македонски граждани в Скопие във връзка с честването на годишнината от рождението на националния герой на България Гоце Делчев, изпраща еднозначно послание: Република Северна Македония няма място в Европейския съюз.

За пореден път стана ясно, че националреволюционер като българина Георги Делчев няма нищо общо с днешните македонци, които са copy paste на най-отвратителните комунисти от югославско време.

На тяхната враждебна спрямо България десетилетна политика трябва да се сложи край. Чух и лидерa на опозицията в тази страна Християн Мицкоски от ВМРО-ДПМНЕ, който активно работи срещу своята страна в интерес на съседна Сърбия. А най-вероятно и на Русия. Днес той призова нас, българите, да гледаме в бъдещето, в 21-ви и 22-ри век. Веднага му отговарям: защо, като искате да гледате в бъдещето, застроихте центъра на Скопие с антични сгради? Защо фалшифицирахте дори градското архитектурно пространство? Няма бъдеще за такива комунистически изкопаеми като вас - титовисти, червени боклуци, югославски отрепки. Много дълго ще висите пред портите на Европа. Ще клечите пред тях, докато не ви уврат кратуните за историческата истина, че сте срамни наследници на достойни македонски българи. Че сте се отродили от своя български народ. Ще има дълго да чакате за европейско членство, защото поведението ви е на сърбомани. И защото не сте достойни да носите името македонци, което е името на македонските българи. И то какви само българи: Пърличев, братята Миладинови, Пейчинович, Делчев, Груев, Сандански, Александров, Михайлов.

Наистина ми писна. И затова като евродепутат призовавам всички български политици, млади и стари, десни и леви, либерали и зелени, зрели и недозрели, към заемане на твърда и непоколебима позиция в защита на българската история, култура и народност в Македония - минала и днешна. Защото в тази географска област, част от която днес заема независимата държава Северна Македония, е живял и все още живее българският народ.
http://www.budnaera.com




Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19703315
Постинги: 44667
Коментари: 6160
Гласове: 7174
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031